arrow_drop_up arrow_drop_down
Eindresultaat coaching

1-op-1 advies

Behoefte aan meer Geluk en minder stress? Ik kan je hierbij helpen met mijn 1-op-1 advies. Ontdek op deze pagina hoe en plan vandaag nog een gratis intakegesprek. Kom in actie!

Burn-out klachten?

Ben je uitgeput, moe, slaap je slecht, heb je vaak hoofdpijn en heb je nergens meer zin in? Of heb je sinds kort een kort lontje en ben je enorm prikkelbaar? Zorgt dat ervoor dat je je steeds vaker bedroefd en depressief voelt, waardoor je niet meer kunt ontspannen? Dan heb je waarschijnlijk last van burn-out -, stress - en overspannenheidsklachten. Klachten die bij ruim 1,3 miljoen andere Nederlanders voorkomt (TNO, 2019). 


Ik kan je helpen inzicht te krijgen in je gedrag, je gedrag aan te passen, zodat je minder last krijgt van stressklachten en gelukkiger kunt leven. Hulp nodig? Vul dan het aanvraagformulier in >>   

12 fases van een burn-out

Vaak zijn je burn-out klachten in de loop van de tijd ontstaan en zijn de klachten erger geworden. Psycholoog H. Freudenberger en G. North ontwikkelde in 1982 een model waarin ze de 12 fases van een burn-out beschrijven (1). 


In het kort komt het er op neer dat als je last hebt van een van de onderstaande klachten, je waarschijnlijk op weg bent naar een burn-out.


 • Uitgeput, moe en nergens meer zin in hebben 
 • Kort lontje en prikkelbaar
 • Bedroefd, stemmingswisselingen en depressieve gevoelens 
 • Veel meer behoefte aan suiker en alcohol
 • Moeilijk in slaap komen en moe opstaan
 • Regelmatig hoofdpijn en pijn aan je nek
 • Moeite met ontspannen en opgejaagd gevoel
 • Veel gevoeliger voor prikkels en geluiden
 • Veel angstiger dan normaal 
Kennismakingsgesprek Marvindereuver coaching

Gratis kennismaking

We starten met een gratis digitale kennismaking van ongeveer 30 tot 45 minuten waarin we elkaar beter leren kennen. Naar aanleiding van je ingevulde antwoorden op het aanvraagformulier (onderaan deze pagina) bespreken we je klachten. 


Ik vraag je vooraf om de volgende vragen in te vullen:

 • Wat is je situatie op dit moment?
 • Waar worstel je mee?
 • Welke hulp heb je al gehad?
 • Waar verlang je naar?


Met dit gesprek wil ik snappen waar je staat, wat je nodig hebt en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Als ervaringsdeskundige van een burn-out heb ik in de loop der jaren een hoop inzichten opgedaan en ben ik bekend met verschillende oefeningen om stress te verminderen. 


Ook wil ik vooral voelen of we een klik hebben en of ik jou écht kan helpen met je vraagstuk. Op basis van dit gesprek maak ik een voorstel voor het aantal gesprekken en na akkoord kunnen we starten. 

Praktische informatie

Tarief: € 65,- per uur incl. BTW voor particulieren en bedrijven (mijn uren worden niet vergoed door zorgverzekeraars)

Duur: dat varieert en bepalen we in overleg (afhankelijk van jouw wensen)

Locatie: in onderling overleg, zowel binnen als buiten (wandelen) is mogelijk

Vorm: wandelen (buitenlucht), face to face (binnen) of digitaal (online)


Gesprekken in de buitenlucht: 

Ik maak vaak gebruik van gesprekken (coaching) in de buitenlucht. De frisse lucht werkt ontspannend en de natuur brengt je tot rust. Het geeft een positief effect aan het gesprek en wandelen activeert dat deel van het brein wat tot nieuwe inzichten leidt. En dat is precies wat we willen. Daarom vind ik dit een fijne manier van coaching.

Marvin de Reuver als coach

Wat is mijn rol?

Mijn rol is dat ik jou help bij het verminderen van burn-out en stress klachten. Ik ga je begeleiden en we gaan samen in beweging komen. Dit doen we op een rustige manier en op een tempo dat jij aan kunt. 


Tijdens onze gesprekken zet ik al mijn benodigde kennis en ervaring m.b.t. burn-out klachten in. En dat in een vertrouwde en veilige omgeving. Maar voordat we 'ja' tegen elkaar zeggen, starten we met een gratis digitale kennismaking. Dan wil ik je beter leren kennen en bepalen of ik je kan helpen.  

Wanneer is mijn hulp niet geschikt?

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat mijn advies, en begeleiding, niet geschikt is voor jouw situatie. Dat geeft niks.. Uit ervaring weet ik dat in één van de volgende situaties mijn hulp niet geschikt is: 


 1. Als je op zoek bent naar een snelle oplossing 
 2. Als je geen zin hebt om er 100% voor te gaan 
 3. Als je op zoek bent naar een gediplomeerde coach
 4. Als je de behandelingen vergoed wil krijgen van de zorgverzekeraar
 5. Als je op zoek bent naar medicijnen
 6. Als je last hebt van eetstoornissen 
 7. Als je neigingen hebt om jezelf iets aan te doen - dan adviseer ik je zo snel mogelijk contact op te nemen met je huisarts of 113 te bellen! 


In deze situaties kan ik je niet helpen en adviseer ik je contact op te nemen met een huisarts, psycholoog of psychiater. Zij kunnen je medisch onderbouwd helpen. 

Bronnen


(1) Freudenberger, H. J. (1982). Counseling and dynamics: Treating the end-stage person. The burnout syndrome. JW Jones., editor. Park Ridge,III. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3230825/#R8 


Deze website gebruikt cookies