marvindereuver-1-op-1-advies-1

1-op-1 hulp: weg met stress en burn-out

Ik help je bij:

stress-icoon

Stress en overspannenheid

Burn-out icoon

Burn-out

Stress en burn-out klachten verminderen

Ik help (opgebrande) mannen om hun stress en burn-out klachten te verminderen. Deze klachten ontstaan door te lang, en te veel, (chronische) stress. Na een traject met mij zitten ze weer lekker in hun vel!


We gaan samen aan de slag om je weer sterk te maken. Na een (lange) periode van stress heb je roofbouw gepleegd op je lichaam en heb je een tekort aan gelukshormonen (vaak dopamine en serotonine). Ja, ook jij als man kan een tekort aan gelukshormonen hebben, waardoor allerlei klachten ontstaan. Aan de rechterkant zie je welke klachten ik behandel. 


Ik laat je weer genieten en een fijn, vrolijk en ontspannen leven leiden. Gewoon lekker in je vel, een leukere partner en/of vader. Wil je weten hoe ik dit doe? Ben je op zoek naar hulp? Neem dan contact met mij op.

Psychische en lichamelijke klachten:

Overmatige stress, overspannenheid of burn-out
Overmatig piekeren, slaapproblemen, somberheid en depressieve klachten (bedroeft)
Hoofdpijn, vermoeidheid, prikkelbaarheid, agressief, snel huilen of concentratieproblemen
Opgejaagd en gespannen gevoel, vergeetachtigheid, angst- en paniekaanvallen

Wil je mijn hulp? Neem contact op!

depressie-man

Resultaat: meer geluk

Er zijn genoeg gebeurtenissen in je leven die je stress geven. Je lichaam reageert hierop door stresshormonen aan te maken. Het gevolg is dat je lichaam geen gelukshormonen meer aanmaakt. Op een gegeven moment ontstaan er ernstige tekorten aan gelukshormonen en raak je overbelast. Het gevolg is overspannenheid of een burn-out!


Stress is de basis van veel problemen en hiermee ga ik met jou aan de slag. Met behulp van de Bravermantest bepalen we wat jouw tekorten aan gelukshormonen zijn. Daarna gaan we je stress verminderen, je voedingspatroon aanpassen, je leert beter te ontspannen, meer bewegen en met voedingssupplementen gaan we de tekorten aan gelukshormonen weer oplossen. Hiermee maken we je lichaam weer krachtig, waardoor je aan de slag kan met je mindset en zelfvertrouwen. 


Zo help ik je uit een burn-out, maak ik je sterker, stressbestendiger en gelukkiger!

1-op-1 Advies van Marvin de Reuver

Klachten oplossen

Samen gaan we aan de slag om je klachten te behandelen en op te lossen. Met mijn hulp ga je van: 


 • Van stress naar ontspanning
 • Van burn-out naar meer energie
 • Van overmatig piekeren naar onbezorgdheid 
 • Van slaapproblemen naar uitgerust zijn 
 • Van somberheid en bedroeft naar vrolijkheid
 • Van prikkelbaar naar gemoedelijk 
 • Van concentratieproblemen naar focus
 • Van opgejaagd en gespannen gevoel naar rust
 • Van controle naar acceptatie


Samen kunnen we dit bereiken en meer balans in je leven aan te brengen. Ik help je weer een fijn, vrolijk, liefdevol en positief persoon te zijn. 

Manier van werken

1

1e consult: kennismaking en advies aanpak

Na de gratis telefonische kennismaking stuur ik je een mail met de Bravermantest. De Bravermantest geeft mij inzicht in je tekorten aan gelukshormonen. De resultaten van de test bespreken we in dit consult. Verder bespreken we je hulpvraag, klachten, je karakter, leefstijl, voedingspatroon, etc. Achteraf ontvang je van mij een samenvatting van het gesprek en een plan van aanpak die specifiek voor jou is gemaakt om je klachten op te lossen. Dit gesprek duurt 90 minuten en kost € 95 (incl. BTW).

2

2e consult: update en voortgang

In overleg bepalen we wanneer het 2e consult plaatsvindt. Dit is meestal tussen de 3 en 6 weken. Tijdens deze afspraak  bespreken we hoe het met je gaat en wat de voortgang is. Eventueel kunnen we in dit gesprek nog het een en ander (iets) bijstellen. Meestal duren deze gesprekken tussen de 45 - 60 minuten. 

3

Vervolgconsulten: voortgang

De vervolgconsulten bepalen we daarna in overleg. Dat is per persoon verschillend en aan de hand van jouw behoefte kunnen we meerdere vervolgconsultent inplannen. Natuurlijk krijg je tussentijdse ondersteuning van mij.

4

Duur van een gemiddeld traject: 6 maanden

Een gemiddeld traject duurt 6 maanden. Bij de meeste van mijn cliënten zijn de klachten dan opgelost of sterk verminderd. We eindigen met een laatste consult waarin we het traject evalueren en de resultaten bespreken. Eventueel kunnen we nog consulten voor in de toekomst inplannen, maar in principe zit het traject er na ongeveer 6 maanden op. 
Marvin de Reuver als coach

Wie ben ik?

Ik ben Marvin (bouwjaar 1984).  Eind 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was letterlijk ingestort en mijn lichaam zei 'tot hier en niet verder'. Te hard werken en slecht voor mezelf zorgen, kwam mij duur te staan. Dat wil ik bij andere mannen voorkomen en daarom help ik hun om van hun burn-out te herstellen en hieruit te komen. 

Ervaringen van andere cliënten 

man-testimonial

"Voordat ik bij Marvin kwam was ik overspannen en zat ik tegen een burn-out aan. Ik nam veel te veel hooi op mijn vork, voelde me overal verantwoordelijk voor en kreeg slaapproblemen. Marvin heeft mij geholpen met een plan en ik ervaar minder stress, ben onbezorgder en vrolijker."

John G. (geen achternaam i.v.m. privacy)
Opleidingen en trainingen overzicht

Opleidingen en trainingen

Om je de beste adviezen te geven en je optimaal te begeleiden, volg ik opleidingen gericht op het behandelen van stress, overspannenheid en burn-out. En omdat ik zelf een burn-out heb gehad, snap ik precies hoe je je voelt. Daarom adviseer ik je vanuit kennis en ervaring. Woorden en daden!


Hieronder vind je een overzicht mijn afgeronde opleidingen, trainingen & bijscholing:

 • Stressologie - Centrum voor Stressologie
 • VitEducatief - Medicinale paddenstoelen en adaptogenen
 • SOHF - Behandelprotocollen: Burn-out

Locatie en vergoedingen

Mijn 1-op-1 advies geef ik face-to-face of digitaal. De locatie voor face-to-face afspraken is Zierikzee. Eventueel behoort een wandelafspraak ook tot de mogelijkheden. Dit bepalen we in onderling overleg. Het is ook mogelijk om de afspraak digitaal te doen. Je ontvangt van mij dan een digitale uitnodiging. Alle prijzen zijn incl. BTW (zowel  particulieren als bedrijven). Mijn uren worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Mijn consulten kunnen wel vergoed worden door werkgevers. Vraag hierover meer informatie bij mij. 

coachingsessies-1-op-1-advies-min

Interesse? Plan je gratis intake!

Heb je interesse, maar eerst even kennismaken? Of heb je specifieke vragen voor mij? Plan dan een gratis telefonische kennismaking met mij in.


Klik hieronder om naar het de intakeformulier te gaan.
arrow_drop_up arrow_drop_down