marvindereuver-1-op-1-advies-1

1-op-1 coaching

Weg met stress en burn-out

depressie-man

Stress- & burn-out klachten

Meer dan een miljoen mensen kampen met stressklachten, zoals piekeren, slaapproblemen, angstaanvallen, hoofdpijn, hoge hartslag, somberheid, snel geïrriteerd en een opgejaagd gevoel. En ze worden steeds erger en erger. Als we niet oppassen dan belanden we massaal in een burn-out. 


Als mens trap je constant in dezelfde valkuilen en zelf aan modderen schiet niet op. Daarom is het belangrijk om bij dit soort klachten hulp in te schakelen. Ik kan je hierbij helpen.


Ik bied  1-op-1 coaching aan en ga samen met jou aan de slag om je klachten op te lossen. Ik kijk naar je klachten, leefstijl,  patronen, overtuigingen en gedrag. We bespreken wat je wil bereiken en gaan samen aan de slag om dit te bereiken. 

Marvin de Reuver als coach

Wie ben ik?

Ik ben Marvin (bouwjaar 1984).  Eind 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was letterlijk ingestort en mijn lichaam zei 'tot hier en niet verder'. Ik bleef in dezelfde valkuilen trappen, geen ontspanning, en dat kwam mij duur te staan. Ik wil voorkomen dat jou hetzelfde overkomt en met mijn hulp kan dat. 


Ik geef je tips, voedingsadvies, oefeningen en inzichten mee. Zo ga je anders naar het leven en naar jezelf kijken, met als resultaat dat je meer ontspannen in het leven staat. 

Opleidingen en trainingen overzicht

Diploma's en praktische info

Afgeronde opleidingen: 
  • Stressologie - Centrum voor Stressologie
  • VitEducatief - Medicinale paddenstoelen en adaptogenen
  • SOHF - Behandelprotocollen: Burn-out


Uurtarief: € 80 incl. BTW

Locatie: digitaal en fysiek (o.a. wandelafspraken)

Vergoeding: mijn coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars

Wil je mijn hulp? Neem contact op!

Ervaringen van andere cliënten 

man-testimonial

"Voordat ik bij Marvin kwam was ik overspannen en zat ik tegen een burn-out aan. Ik nam veel te veel hooi op mijn vork, voelde me overal verantwoordelijk voor en kreeg slaapproblemen. Marvin heeft mij geholpen met handige tips en oefeningen. Nu ervaar ik minder stress, ben onbezorgder en vrolijker."

John G. (geen achternaam i.v.m. privacy)
arrow_drop_up arrow_drop_down