arrow_drop_up arrow_drop_down
marvindereuver-1-op-1-advies-1

1-op-1 hulp bij chronische stress en burn-out

Deze klachten help ik oplossen

stress-icoon

Chronische stress en overspannenheid

Burn-out icoon

Burn-out

Ben je uitgeput - last van een burn-out?

Last van stress of burn-out?

Heb je last van chronische stress, gevoelens van overspannenheid of een burn-out? Dat snap ik heel goed.  We leven in een drukke tijd waar er veel van je verwacht wordt en daarom gaan we gebukt onder veel stress. Ruim 1,3 miljoen Nederlanders (TNO, 2019) hebben last van veel stress en kampen met burn-out klachten. 


In 2018 en 2019 had ik zelf een burn-out, dus ik weet hoe je je dan voelt. Heb je vaak last van: hoofdpijn, vermoeidheid, prikkelbaarheid, snel huilen of concentratieproblemen? Dan zijn dit duidelijke signalen van je lichaam dat je het rustig aan moet doen. Een burn-out ontstaat door te veel chronische stress en tekorten aan gelukshormonen. 


Bij stress draait het net zoveel om hormonen (biologie) als om psychologie! Mijn aanpak is erop gericht om stress te verminderen en de aanmaak van gelukshormonen te verhogen. Zo help ik je uit een burn-out en verminder ik je stressklachten. Met als resultaat: minder stress en meer geluk! 

depressie-man

Kom uit je burn-out!

Stress op je werk, een relatiebreuk, een druk gezinsleven zijn voorbeelden van  gebeurtenissen in je leven die stress veroorzaken. Je lichaam reageert hierop door stresshormonen en maakt geen  gelukshormonen meer aan. Op een gegeven moment kun je niet meer met deze spanning omgaan en raak je overbelast. Duurt dit langer dan 6 maanden? Dan heb je een burn-out!


Bekende klachten als gevolg van een burn-out zijn extreme vermoeidheid, bedroeft, vergeetachtig, snel boos, piekeren, concentratieproblemen, vaak ziek of verkouden, prikkelgevoelig, angstaanvallen, hoofdpijn, slaapproblemen, etc.


Deze klachten kun je verminderen met het innemen van de juiste voedingsstoffen, aangevuld met de juiste voedingssupplementen en meer rust en ontspanning.  Hiermee breng je eerst je lichaam op orde en daarna je kun je aan de slag met je mindset en zelfvertrouwen. 


Zo help ik je uit een burn-out, maak je sterker, stressbestendiger en gelukkiger!

Stappenplan 1-op-1 advies

1

Gratis telefonische intake

We starten met een gratis, en vrijblijvende, telefonische kennismaking. Daarin wil ik je beter leren kennen, bespreken we je klachten en kan ik aangeven hoe ik jou kan helpen met het oplossen van je klachten (tekorten). Interesse? Plan jouw gratis intake >
2

Intakeformulier en Bravermantest

Na de intake vraag ik je om het intakeformulier en de Bravermantest in te vullen. De Bravermantest geeft mij een goed inzicht hoeveel stress je ervaart en waar je tekorten in gelukshormonen zitten. Deze stuur je voor het eerste gesprek naar mij, zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek. 
3

1e consult: kennismaking en advies aanpak

In het 1e gesprek zullen we verder kennismaken, bespreken we je klachten en de uitslag van de Bravermantest. Daarnaast heb ik andere instrumenten (hartslag check) die ik eventueel kan inzetten om je stress te meten. Verder bespreken we je huidige mate van stress, overige gezondheidsklachten, tekorten aan gelukshormonen, leefstijl en je voedingspatroon. Achteraf ontvang je van mij een adviesbrief met daarin een plan van aanpak die specifiek voor jou is gemaakt om je klachten op te lossen. Dit gesprek duurt 90 minuten en kost € 95 (incl. BTW).   

4

2e consult: update en voortgang

Na ongeveer 1,5 tot 2 maanden plannen we een vervolgafspraak in om te bespreken hoe het gaat en wat de voortgang is. Eventueel kunnen we in dit gesprek de voeding en voedingssupplementen iets bijstellen. Dit gesprek duurt 60 minuten en kost € 65 (incl. BTW).   
5

Vervolgconsulten: in overleg

Na de eerste 2 consulten bepalen we in onderling overleg de vervolgconsulten. Dat is per persoon verschillend en aan de hand van jouw behoefte kunnen we meerdere vervolgconsultent inplannen. Natuurlijk krijg je tussentijdse ondersteuning van mij. Tijdsduur van deze gesprekken variëren van 30 tot 60 minuten.
6

Laatste consult (na 6 maanden)

Aan het einde van het traject heb je het tekort aan gelukshormonen opgelost, je leefstijl aangepast, kun je beter met stress omgaan, heb je meer energie en ervaar je meer geluk. We eindigen met een laatste consult waarin we het traject evalueren en de resultaten bespreken. Eventueel kunnen we nog consulten voor in de toekomst inplannen, maar in principe zit het traject er na ongeveer 6 maanden op. Met als resultaat: herstelt van je burn-out,  verminderde stressklachten, sterker, stressbestendiger en gelukkiger! Dit gesprek duurt  60 minuten en kost € 65 (incl. BTW).   

Kennismakingsgesprek Marvindereuver coaching

Locatie & kosten

Voor mijn 1-op-1 advies kunnen we kiezen voor een digitale afspraak of fysiek. Kies je voor een fysieke afspraak dan is de locatie in Zierikzee. De tijdsduur en prijzen van de afspraken staan hierboven beschreven. Alle prijzen zijn incl. BTW en zijn hetzelfde voor particulieren en bedrijven. Mijn uren worden niet vergoed door zorgverzekeraars. 
man-testimonial

"Voordat ik bij Marvin kwam was ik overspannen en zat ik tegen een burn-out aan. Ik nam veel te veel hooi op mijn vork, voelde me overal verantwoordelijk voor en kreeg slaapproblemen. Marvin heeft mij geholpen met een plan en ik ervaar minder stress, ben onbezorgder en vrolijker."

John G. (geen achternaam i.v.m. privacy)
coachingsessies-1-op-1-advies-min

Interesse? Plan je gratis intake!

Heb je interesse, maar eerst even kennismaken? Of heb je specifieke vragen voor mij? Plan dan een gratis telefonische kennismaking met mij in.


Ik help je uit een burn-out, maak je sterker, stressbestendiger en gelukkiger! Wil je kennismaken? Klik hieronder om naar het de intakeformulier te gaan.
Deze website gebruikt cookies