25 inspirerende quotes (gratis)

  • PDF met de 25 meest inspirerende quotes
  • Engelse & Nederlandse quotes
  • Laat je inspireren en motiveren
  • Krijg een positieve boost
  • Met o.a. quotes van: Deepak Chopra, Gandhi & Brene Brown
  • 100% gratis


De 25 inspirerende quotes zijn te downloaden via onderstaande oranje knop. 

50%
Je bent er bijna
Noteer naam en e-mailadres waar de PDF naartoe gestuurd kan worden!
Je gaat ook akkoord om mijn nieuwsbrieven te ontvangen
Download de 25 quotes (PDF)
500x

Gedownload

In dit document krijg je een overzicht van mijn favoriete 25 inspirerende quotes. Ze vormen voor mij een belangrijke inspiratiebron en motiveren mij om door te zetten als het moeilijk is. Ze geven me dan de boost die ik nodig heb. En sommige raken mij gewoon! 


Daarom wil ik ze graag met je delen en heb ze allemaal gebundeld in dit document (PDF). Hopelijk spreken deze (korte) woorden jou ook aan en geven ze je net dat duwtje in de goede richting. 


Ben je nieuwsgierig naar welke quotes erin staan? Rechts geef ik je een voorproefje: 

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.”

- Gandhi


“In dankbaarheid kan het ego niet domineren.”          - Deepak Chopra


"There is no innovation and creativity without failure."

- Brené Brown


"There is no path to happiness. Happiness is the path."

- Buddha

Marvin de Reuver als coach

Over mij

Ik ben Marvin (bouwjaar 1984).  Eind 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik was letterlijk ingestort en mijn lichaam zei 'tot hier en niet verder'. Oorzaken: te hard werken, moeilijk kunnen ontspannen en altijd voor anderen klaar staan. Dat kwam mij duur te staan!  


Achteraf ben ik blij dat dit is gebeurd, anders had het nog veel slechter met mij kunnen aflopen. Ik zie mijn burn-out als een groot cadeau. Het heeft een ander, mooier, mens van mij gemaakt en mij positief veranderd. Iemand die meer aan zichzelf denkt, meer in het moment leeft en een leukere vader en echtgenoot is.


Daarom heb ik deze 25 inspirerende quotes gemaakt. Ze helpen mij als ik een mindere dag heb of als ik soms weer wil voelen wat echt belangrijk is in het leven. Vandaar dat ik ze met iedereen wil delen. Hopelijk raken en motiveren ze jou net zoals ze dat bij mij doen! 

Klaar voor 25 inspirerende quotes?

Download de gratis PDF met de 25 meest inspirerende quotes. Engelse & Nederlandse quotes. Laat je inspireren en motiveren. Met o.a. quotes van: Deepak Chopra, Gandhi & Brene Brown. De PDF is 100% gratis! De 25 inspirerende quotes zijn te downloaden via onderstaande oranje knop. 

50%
Je bent er bijna
Noteer naam en e-mailadres waar de PDF naartoe gestuurd kan worden!
Je gaat ook akkoord om mijn nieuwsbrieven te ontvangen
Download de 25 quotes (PDF)
arrow_drop_up arrow_drop_down