arrow_drop_up arrow_drop_down

Contact

Waar kan ik je mee helpen?

Veelgestelde vragen

Contact - FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik een antwoord krijg per mail?

Dat kan ik van te voren helaas niet zeggen. Ik probeer je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Zoals je je misschien kunt voorstellen krijg ik veel e-mails. Die beantwoord ik met alle liefde, maar dan kom ik niet meer aan werken toe. Mail gebruik ik hierin beperkt. Mocht ik, of één van mijn teamleden, dus niet op tijd antwoorden dan vraag ik hiervoor je begrip.

Ben je telefonisch bereikbaar?

In eerste instantie niet, omdat veel vragen via de mail beantwoord kunnen worden en ik telefoontjes heel nauwkeurig inplan. Daarbij heb ik gemerkt dat via de e-mail mensen ook goed geholpen zijn.

Hoe kan ik je het beste bereiken?

Staat je vraag er niet tussen? En heb je ook al op de website gezocht naar je antwoord? Indien je vraag er niet bij staat, kun je het beste contact met mij opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

Geef je ook 1-op-1 coaching?

Ja, dat kan. Kijk voor meer informatie op mijn 1-op-1 adviespagina.

Ik heb een gratis e-book gevraagd, maar heb niks ontvangen. Waar moet ik zoeken?

Als je een of meer van onze e-books hebt aangevraagd, dan word er een link naar de PDF van dit e-book naar het e-mailadres dat je hebt ingevuld gestuurd. Soms kan het zijn dat deze in je spam belandt! Kun je hem niet meer vinden? Dan kun je je altijd opnieuw inschrijven via de website.

Worden jouw diensten ook vergoed door een zorgverzekering?

Nee, helaas niet. Omdat ik niet ben aangesloten bij een branche-vereniging heb ik geen prestatiecodes. Daardoor wordt mijn coaching niet vergoed.

Geef je ook online coaching?

Ja, dat kan. Zeker wanneer je weinig energie hebt en de deur niet uit wil. Vaak geef ik wel de voorkeur om het intake gesprek in persoon te doen. Dan krijg ik een beter beeld van je en kan ik je energie voelen. Daarna kunnen we het online verder doen. Kijk voor meer informatie op mijn 1-op-1 adviespagina.

Start je met een kennismakingsgesprek?

Ja, dat is essentieel want die klik moet er van beide kanten zijn. Als kennismaking hebben we een vrijblijvend gesprek van ongeveer 30 minuten. Telefonisch of via video. Als we beide de klik voelen, maak ik een plan van aanpak met prijs en na akkoord kunnen we starten. Kijk voor meer informatie op mijn 1-op-1 adviespagina.

Met welke gezondheidsklachten kan ik bij jouw terecht?

Vooral stress, overspannenheid en burn-out gerelateerde vragen en problemen. Hierbij kun je denken aan leren ontspannen, werk/privé balans, leren grenzen stellen, nee leren zeggen, acceptatie, afstand leren nemen van je gedachten, etc.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
*

Contactgegevens

* Bij het versturen van je bericht ga je akkoord met mijn Privacy Policy. Natuurlijk gaan we goed met je gegevens om. Indien nodig vragen we om extra gegevens per mail. Zie ook: Privacy Policy.
Deze website gebruikt cookies