Opleidingen en trainingen overzicht

Afgeronde opleidingen

Op deze pagina vind je een overzicht van de opleidingen, bijscholing en trainingen die ik heb gevolgd, om jou goed te kunnen helpen.

Kennis en ervaring

Als ik zelf niet weet hoe ik met stress, overspannenheid, burn-out of depressie moet omgaan - wie ben ik dan om jou daarbij te helpen? Daarom adviseer ik je vanuit kennis en ervaring. Woorden en daden! Alles wat ik je adviseer heb ik zelf ook geprobeerd en ervaren. Op deze manier kan ik je vanuit persoonlijke ervaring vertellen wat iets voor je kan betekenen. 


Als ervaringsdeskundige van een burn-out (lees hier Mijn verhaal) weet ik hoe je je voelt. Toen is mijn interesse gewekt in manieren om je stress te verlagen en om die reden volg ik regelmatig trainingen en opleidingen. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn afgeronde Opleidingen & Trainingen. 

Afgeronde opleidingen & bijscholing

Centrum voor Stressologie logo

Stressologie - Centrum voor Stressologie (2021)

Stressologie is een nieuwe en effectieve methode om stress te verminderen, een burn-out te voorkomen -en/of een depressie te verlichten dan wel op te lossen. Ik heb de opleiding Toegepaste Stressologie met succes afgerond. Zodoende ben ik Toegepast Stressoloog, verbonden aan het Centrum voor Stressologie.
viteducatief-logo

VitEducatief - Medicinale paddenstoelen en adaptogenen (2021)

Training van Casper Beukema (k-PNI en orthomoleculair therapeut) in de wereld van de adaptogenen (adaptogene kruiden) en medicinale paddenstoelen. Hoe kunnen deze kruiden bij verschillende (stress) klachten en/of aandoeningen ingezet worden om deze te verminderen. Training via VitEducatief.
logo_sohf-gr

SOHF - Behandelprotocollen: Burn-out (2021)

Cursus om aan de hand van behandelprotocollen te leren hoe een burn-out herkent, erkent, behandelt en voorkomen kan worden. In deze training heb ik geleerd wat is een burn-out, hoe ontstaat een burn-out, invloed van stress op het lichaam, typische kenmerken van een burn-out en oefeningen in de praktijk. Training via SOHF