Opleidingen en trainingen overzicht

Afgeronde opleidingen

Een overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd.

Centrum voor Stressologie logo

Stressologie - Centrum voor Stressologie

Stressologie is een nieuwe en effectieve methode om stress te verminderen, een burn-out te voorkomen -en/of een depressie te verlichten dan wel op te lossen. Ik heb de opleiding Toegepaste Stressologie met succes afgerond.
viteducatief-logo

VitEducatief - Medicinale paddenstoelen en adaptogenen 

Training van Casper Beukema (k-PNI en orthomoleculair therapeut) in de wereld van de adaptogenen (adaptogene kruiden) en medicinale paddenstoelen. Hoe kunnen deze kruiden bij verschillende (stress) klachten en/of aandoeningen ingezet worden om deze te verminderen.
logo_sohf-gr

SOHF - Behandelprotocollen: Burn-out

Cursus om aan de hand van behandelprotocollen te leren hoe een burn-out herkent, erkent, behandelt en voorkomen kan worden. In deze training heb ik geleerd wat is een burn-out, hoe ontstaat een burn-out, invloed van stress op het lichaam, typische kenmerken van een burn-out en oefeningen in de praktijk.  
viteducatief-logo

VitEducatief - Overleven met de Bijnieren 

Training van Casper Beukema (k-PNI en orthomoleculair therapeut) over de functies en werking van de bijnieren, maar ook welke verstoringen en disbalansen kunnen plaatsvinden. Inclusief interventiemogelijkheden om de functie van de bijnieren weer te optimaliseren.