Ontdek hoe ik je kan helpen. Begin hier | Marvindereuver.nl

Hoe kan ik jou helpen?

Als ervaringsdeskundige van een burn-out weet ik precies hoe je je voelt. Ik kan je helpen? Met praktische tips, handige checklists of via een speciaal (1-op-1) traject. Bekijk hieronder hoe ik jou kan helpen uit je burn-out te komen!

Gratis producten

Wil je eerst geïnspireerd worden? Of ben je op zoek naar gratis producten om te ontdekken wat voor tips en technieken ik voor je heb? Klik dan hieronder op de button om naar mijn gratis productenpagina, zoals eBooks, stappenplannen of checklists. Download één van de gratis producten direct. 

Artikelen met tips

Wil je eerst wat artikelen lezen met praktische  tips of voorbeeld verhalen? Dat kan. Ik heb een overzicht met verschillende artikelen op het blog, per onderwerp, die je gratis kunt lezen. Lees de artikelen, ontdek nieuwe inzichten en pas mijn tips in de artikelen toe. 

1-op-1 gesprek

Zit je op dit moment met jezelf in knoei en weet je niet waar je moet beginnen om van je stress en burn-out klachten af te komen? Spreken mijn inzichten, tips en oefeningen je aan? Dan kun je een 1-op-1 gesprek met mij inplannen.


We gaan dan samen kijken naar jouw specifieke  problemen en patronen. Klik hieronder op de oranje knop voor meer informatie.

Waar ben je naar op zoek?

Of bekijk hieronder de meest populaire pagina's

De balans tussen Chronos- en Kairos-tijd

Een uitleg over het verschil tussen Chronos- en Kairos-tijd. De tijd die je stress en spanning oplevert. En de tijd die je laat genieten in het moment. Een ideale balans is belangrijk.

Over mij

Lees mijn persoonlijke verhaal, hoe ik vanuit een burn-out en 2.0 versie van mezelf werd. Hoe ik nu in balans leef en mijn leven nu gelukkig en dankbaar invul.

E-book: 25 inspirerende quotes (gratis)

PDF met de 25 meest inspirerende quotes. Engelse & Nederlandse quotes. Laat je inspireren en motiveren door de meest bekende sprekers in de wereld. Krijg een positieve boost van de quotes van o.a.: Deepak Chopra, Gandhi & Brene Brown. Deze PDF bied ik je 100% gratis aan.

arrow_drop_up arrow_drop_down