header-blogartikel-marvindereuver-inner-vitamins
Voedingssupplementen
Marvin de Reuver
Voedingssupplementen
07/28/2022
4 min
0

Inner Vitamins & Marvindereuver.nl: hier koop ik mijn voedingssupplementen

07/28/2022
4 min
0

Voedingssupplementen vind ik een mooie aanvulling op je dagelijkse voeding. Ik gebruik ze om mijn lichaam, en geest, wat extra ondersteuning te geven. En omdat ik niet wil bezuinigen op mijn gezondheid, kies ik voor merken waarvan ik weet dat ze goede, en eerlijke, voedingssupplementen maken. Deze supplementen koop ik meerdere plekken, waaronder Inner Vitamins. 

In dit artikel vertel ik je wat Inner Vitamins is, waarom ik hier mijn voedingssupplementen koop, welke merken ze verkopen en wat hun huismerk is. 

Wat is Inner Vitamins? 

Inner Vitamins is een webwinkel wat kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen verkoopt. Het doel van Inner Vitamins is om gezondheid op natuurgeneeskundig, orthomoleculair, Klinisch Psycho Neuro Immunologisch, fysiek en psychosociaal vlak te verspreiden. Dit doen zij door informatie te verstrekken via de webshop in de vorm van blogs, nieuwsbrieven en informatie op de pagina’s.  

Hiermee wil Inner Vitamins een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere en betere wereld waarin mensen met elkaar in harmonie en balans samen kunnen leven. Wanneer mensen goed in hun vel zitten komt er positieve energie op gang. Gezonde voeding is hier een belangrijk onderdeel van. (1) 

Inner Vitamins is opgericht door natuurgeneeskundig therapeut Stefán Gyarmathy en psychosociaal therapeut Jantina Gyarmathy. 

Het online productaanbod 

Inmiddels heeft Inner Vitamins een groot aanbod aan producten opgebouwd. Hierbij kun je denken aan: 

 • Vitaminen (vitamine B12, C, D3, etc.)
 • Mineralen (o.a. jodium, magnesium, zink)
 • Kruiden
 • Enzymen
 • Antioxidanten
 • Boeken
 • Eten & drinken
 • Gezichtsverzorging
 • Haarverzorging
 • Schoonmaakproducten 
 • En nog veel meer … 

Bekijk het aanbod op Inner Vitamins

Waarom koop ik bij Inner Vitamins? 

Je vraagt je misschien af: waarom koop jij je voedingssupplementen bij Inner Vitamins? Dat heeft meerdere redenen. 

Zoals ik in de inleiding aangaf wil ik geen concessies doen als het gaat over mijn gezondheid. Ik eet graag gezond, met goede voeding en kwalitatieve voeding. Hetzelfde verwacht ik van de supplementen die ik koop. En bij Inner Vitamins weet ik dat ze goede voedingssupplementen verkopen. Ze hebben veel ervaring, gecertificeerde en opgeleide collega’s. 

De voedingssupplementen branche is een gevoelige branche waar je niet zomaar advies mag geven. Inner Vitamins heeft dat goed geregeld door vakkundig personeel. 

Verder vind ik het volgende positief aan Inner Vitamins: 

 • Gratis verzending in Nederland v.a. € 45 (aan dat bedrag kom ik altijd wel) 
 • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden (als ik heb besteld is het vaak de dag erna al in huis, met uitzondering van de feestmaanden ;)) 
 • Reviews en ervaringen van andere klanten zijn ook positief, Inner Vitamins krijgt veel goede beoordelingen: https://www.kiyoh.com/reviews/1064612/inner_vitamins?from=widget&lang=nl 
 • Ze hebben een goede klantenservice, als ik een vraag heb word ik snel geholpen en als er iets niet op voorraad is denken ze mee over een alternatief 
 • Inner Vitamins is betrouwbaar en doet wat ze beloven 
 • Ze hebben hun eigen huismerk Plant O'Vitamins

voedingssupplementen-kopen-bij-inner-vitamins

Over Plant O'Vitamins (Plantovitamins)

Plant O’Vitamins is het huismerk van Inner Vitamins, wat zij zelf hebben ontwikkeld. Plant O’Vitamins staat voor Plantaardige Organische Vitamines. Het is een merk wat Inner Vitamins op de markt heeft gebracht om een lijn te creëren met unieke samenstellingen. Bij Plant O'Vitamins staan unieke samenstellingen, kwaliteit, werkzaamheid en de natuur voorop. Uitgaande van de beste grondstoffen. 

Plant O’Vitamins staat voor:

 • 100% plantaardig
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Eerlijke prijs
 • C-GMP en Non-GMO gekeurd
 • Synergetisch
 • Zoveel mogelijk vegan en halal

De Plant O’Vitamins producten hebben een eigen combinatie van vitamines, mineralen en kruiden. De combinaties zorgen voor een krachtige werking in het lichaam en geest, die het effect vergroten. De producten worden met de grootste zorg en aandacht vanuit professie, passie en vanuit de dagelijkse praktijk ontwikkeld. 

Bekijk het aanbod Plant O'Vitamins producten >>

Welke Plant O’Vitamins producten zijn er? 

Het assortiment van Plant O’Vitamins telt nu 30 producten en is constant in ontwikkeling. Zoals hierboven aangegeven staan deze producten bekend om haar samenstellingen, kwaliteit en werkzaamheid. 

De populairste producten zijn: 

plant-o-vitamins-producten

Welke merken verkopen ze nog meer? 

Naast het eigen merk verkoopt Inner Vitamins nog meer goede merken. Ze nemen alleen producten in hun assortiment op waar ze zelf 100% achterstaan. Producten die hebben bewezen een goede werking te hebben en die alleen de beste ingrediënten bevatten. Producten waarvan de werkzaamheid, zoveel mogelijk, wetenschappelijk is onderbouwd.

De volgende merken uit het assortiment van Inner Vitamins vind ik goede merken: 

 • Biotics Research 
 • Bonusan 
 • NOW 
 • Vitakruid 
 • Vitals 
 • VitOrtho
 • Zinzino

Bekijk het aanbod en overzicht met alle merken op Inner Vitamins >>

Welke voedingssupplementen koop ik? 

De type voedingssupplementen die ik slik verschillen per seizoen. Zo neem ik in de winter meer suppletie dan in de zomer, want in de zomer haalt mijn lichaam veel kracht uit de zon. Wanneer ik meer stress ervaar, slik ik weer andere voedingssupplementen dan in tijden van rust. 

Maar de volgende voedingssupplementen koop ik structureel bij Inner Vitamins: 

Kortingscodes 

Inner Vitamins deelt regelmatig kortingscodes uit. Houd hiervoor hun nieuwsbrief in de gaten en rond bekende feestdagen en kortingsperiodes, zoals Black Friday, heeft Inner Vitamins. 

Inner Vitamins heeft sowieso elke week leuke aanbiedingen online staan. 

Bekijk hiervoor de speciale SALE-pagina en bekijk de kortingen van Inner Vitamins >>

Voedingssupplementen bij Inner Vitamins kopen  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag voedingssupplementen (vitamines, mineralen en kruiden) bij Inner Vitamins kopen? Klik dan hieronder op de link en ga naar de webshop. Als je via deze link iets bestelt krijg ik een kleine vergoeding. Dat zou ik top vinden en enorm waarderen, het kost jou niks extra’s. 

Bekijk het aanbod op Inner Vitamins

inner-vitamins-samenwerking-marvin-de-reuver-banner

Gerelateerde artikelen 
Bronnen 

1) Infinity Vitamins BV. (2021). Inner Vitamins PRODUCTINFORMATIE VOOR DE PROFESSIONELE ZORGVERLENER (1ste editie, Vol. 2021). INNER VITAMINS. 

Reacties
Categorieën